An Ordinary Girl beoordeel 4aKid's Easy Peesy Froggy Urinal

An Ordinary Girl reviews 4aKid’s Easy Peesy Froggy Urinal - 4aKid

Maak dit pret as jy kan

Ons het hierdie super cool padda urinaal van 4AKid ontvang en ek kan jou vertel dat hierdie padda die antwoord is op ons potjieoefendrome wanneer dit kom by urinering. Adam was baie opgewonde toe ons dit ontvang het en elke keer as hy wee, sleep hy ons aan die hand na die padda toe. Dit is baie maklik om te gebruik en skoon te maak, deurdat ons die 'urine-opvangbak' (die liggroen deel) van die muur af kan lig, dit in die toilet kan leegmaak, uitspoel en terugsit. Dit klik net terug in die donkergroen 'houer'.

Daar is ook 'n klein oranje windpomp vir hom om na te mik, wat draai as hy die teiken tref, om net daardie bykomende element van pret by te voeg. As jy 'n seuntjie-ma is, kyk beslis na hierdie een hier . As jy 'n meisie-mama is, is daar ook 'n paar ander potjie-opleidingshulpmiddels op die webwerf, so gaan kyk beslis na die webwerf!

Lof kom 'n lang pad

'n High-five, 'n ster op 'n beloningstelsel …50 dollar (ek bedoel sodra hy 10 bereik en hy is steeds in doeke … ek sal dalk die beloningstelsel moet verbeter) … wat ook al werk. Ek onthou Joshua was mal oor high fives ... watter kind het nie? Ons het letterlik vir die hele huis gesê om hom te high-five asof hy pas die wen-aanslag vir Bafana Bafana behaal het. Ja….touchdown….wat ook al. My blog, ek kan my eie sport-snert opmaak.

Soos ons Adam se 3de verjaardag nader... hoop ek regtig dat ons binnekort 'n suksesverhaal vir potjie-opleiding sal wees, maar indien nie... sal ma net geduldig moet wees. Solank pa aanhou om daardie vieslike poepdoeke om te ruil, kan ek geduldig wees. Daar is geen haas nie, so gejaag soos ek klink….ons wag totdat Adam besluit hy is gereed. Hy is immers die #BossBaby van ons huis. As die baas in doeke wil bly...sal die baas in doeke bly ????

Slaan my op met jou beste wenke, veral as jou kind ook 'n moeilike een was om op te lei!

Dankie 4AKid dat jy die padda urinaal gestuur het! Soos altyd, wanneer 'n produk aan my gestuur word, kies ek of ek dit wil hersien of in 'n plasing wil insluit. Alle opinies is my eie.

Om die volledige blog deur An Ordinary Girl te lees, klik hier

Sidebar

Blog categories

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Recent Post

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Blog tags