Die beste raad terwyl u 'n kind met spesiale behoeftes grootmaak

The Best Advice While Raising a Child with Special Needs - 4aKid
Jongste blog The Best Advice While Raising a Child with Special Needs is gereed om aanlyn hier te lees https://www.fireflyfriends.com/uk/blog/the-best-advice-while-raising-a-child-with-special -behoeftes/ Ek het een algemene tema gevind in die pragtige 30 jaar lange reis wat ek tot dusver saam met my dogter gehad het, en dit is dat al die beste raad wat ek ooit ontvang het, van ander ouers was wat kinders met spesiale behoeftes het. Daar is soveel ander wat dalk probeer help, en ek glo hulle bedoeling is welmenend; sonder om hierdie pad te loop is dit egter onmoontlik vir ander om werklik die volle omvang van wat ons leef te ken. Nie net die beproewinge, gevegte en wonde nie, maar bowenal die oorwinnings, vreugdes, wonderlike verhoudings en onvoorwaardelike liefde. Dit is my hoop dat hierdie blog sommige van julle nuwe ouers en versorgers sal help wat pas op hierdie reis begin. Aan die begin van my reis was ek geneig om op te steun en te leef volgens die advies van dokters, onderwysers, vriende en familie. Alhoewel hulle raad soms goed en nuttig was, het ek altyd gevoel dat iets daaroor net nie volledig gevoel het nie. Sodra my dogter skool, dansklas en Spesiale Olimpiese Spele begin het, het ek soveel ouers ontmoet! Daar was 5 van ons wat weekliks bymekaargekom het vir koffie terwyl ons kinders in die dansklas was. By Spesiale Olimpiese Spele was daar baie tyd vir gesels terwyl daar gewag en na die wedstryde gekyk is. Daar is 'n ander soort verband wat ons het. Dit is 'n natuurlike begrip en deernis. Daar is baie gebiede om advies in te win, en ek stel voor om almal te gebruik, ek weet ek het. Terselfdertyd sou ek diegene opsoek wat regtig weet hoe dit is om in my skoene te wees. Die beste skoolonderwysers wat my dogter gehad het, was dié wat hul eie kinders met spesiale behoeftes gehad het. Al haar onderwysers was puik, ek is dankbaar vir almal van hulle; daar was egter net iets anders, en meer op hul gemak, met die onderwysers wat op dieselfde reis was. Daar was baie raad wat ek van ander ouers gekry het waarvan ek nooit sou geweet het as dit nie vir hulle was nie. Hierdie blog is nie om oor spesifieke advies te praat nie, want daar is soveel inligting en hulp wat ons almal nodig het, maar om ander te laat weet dat ander ouers ons beste gidse kan wees en meestal is. Ons kan almal hulp gebruik om na ons kinders met spesiale behoeftes te sorg. Sommige van ons ouers is enkellopend, en ander het uitdagings wat hulp verg. Ek stel ten sterkste voor dat jy die ander ouers op hierdie reis leer ken. Sommige van hulle sal bly en sommige sal gaan, maar almal kan dalk net jou hart raak en 'n bietjie gewig van jou skouers afhaal. Sommige van die ander ouers kan dalk jou beste vriende en vertrouelinge word. Ek verstaan ​​wat "It takes a tribe" beteken. Die lewe met ons kinders met spesiale behoeftes neem 'n stam. God seën al julle wonderlike ouers en versorgers. Ek weet hierdie reis kan uitputtend wees, maar dit kan ook mooi en hartverblydend wees. Hoe meer hulp en leiding jy het, hoe meer kan jy die hartverblydende gebeure geniet. Van die eenvoudigste raad kan 'n groot verskil in ons kinders se lewens maak. Hierdie foto is van my dogter met haar geweegde kombers. Nog 'n ouer het hierdie kombers aanbeveel en gemaak. Dit het 'n groot verskil in haar lewe gemaak toe haar buie verhoog het, of sy het net angstig gevoel. Die post Die beste raad terwyl jy 'n kind met spesiale behoeftes grootmaak het eerste op Vuurvliegie-blog verskyn. ************* https://www.fireflyfriends.com/uk/blog/special-needs/,https://www.fireflyfriends.com/uk/blog/special-needs/advice -ondersteuning/,https://www.fireflyfriends.com/uk/blog/special-needs/disabilities/