Deur die jare: Behuising vir jou kind met spesiale behoeftes

Across The Years: Housing for your Child with Special Needs - 4aKid
Jongste blog oor die jare: Behuising vir jou kind met spesiale behoeftes is gereed om aanlyn hier te lees https://www.fireflyfriends.com/uk/blog/across-the-years-housing-for-your-child-with- spesiale behoeftes/ Die meeste van my blogs is gerig op diegene van julle wat pas begin op jou reis met jou kind/kinders met spesiale behoeftes. Hierdie een is geen uitsondering nie en is dalk een van die belangrikstes, voel ek, tot dusver. Toe ek jonk was en uitgevind het my baba het 'n paar dinge verkeerd, ek was platgeslaan. Niemand het geweet hoe dinge vir haar sou vorder nie. Ek het probeer om my baba te leef en te geniet, maar daar was soveel dinge om in ag te neem vir haar lewe en haar toekoms. Een van daardie dinge, wat een van die belangrikste is, het nooit by my opgekom nie ... haar behuising. Ek en my dogter sou baie baat gevind het as iemand dan in ons lewe sou gewees het om my te vertel watter stappe om te neem vir toekomstige behuising. Jy sien, op die ouderdom van 23 dink die meeste van ons nie aan 20-30 jaar in die toekoms nie. Veral wanneer ons bang is en nie weet hoe om in die huidige oomblik te leef nie. Ek het vir my dogter gesê ek sukkel om met 'n blog vir hierdie maand vorendag te kom, en sy het vir my gesê om oor "ons huis" te skryf. Sy praat oor ons toekomstige huis wat vir haar so werklik is soos dit nou hier is. Ek en sy glo albei in ons toekomstige huis; ons moet net wag. Soos Emma ouer geword het, het ek baie opvoedkundige seminare begin bywoon om my meer selfversekerd te voel om goeie besluite vir haar te neem. Ek is 'n enkelma en het niemand gehad om idees af te weer nie. Ek glo hierdie dinge is selfs moeilik vir getroude paartjies wat mekaar het om dinge deur te praat. Hierdie seminare is wat my gegee het wat ek voel die beste plan vir my dogter se toekoms is. Dit is ware verhale van ander ouers wat my geweldig gehelp het. Die eerste ouers van wie ek gehoor het, het besluit om uit die gesinshuis te trek waarin hul seun nog altyd gewoon het, en hulle het 'n kamermaat by hom ingetrek. Dan is daar ander gesinne wat huise gekoop het om veilige behuising vir hul gestremde kinders te verskaf. Hulle sit ook kamermaats in die huis. Ek ken nog 'n enkellopende dame wat 'n huis van ses mans begin het, van wie een haar broer is. Soveel idees was vir ons beskikbaar behalwe 'n groephuis! ’n Groephuis waarin ek geen sê of beheer sou hê oor wie in of uitkom, wie daar woon of werk nie. Dit voel nie vir my veilig nie. Net voor COVID het ek 'n ordentlike verbandgoedkeuring ontvang wat ons 'n goeie huis sou verskaf het. Genoeg om haar haar eie plek te gee met ten minste 1 -2 kamermaats. Emma hou van hierdie idee. Dit is baie haar droom sowel as myne. Ongelukkig, soos ons almal weet, het die huismark die afgelope paar jaar nie goed gegaan nie, wat ons huiskoop op 'n wag gesit het. Ek het geloof, en ek wil niks hê wat God nie vir ons wil hê nie, maar ek voel dit is 'n roeping in my hart. Ek glo dit moet nog kom. Ek wil seker maak Emma is in 'n mooi huis, met gawe kamermaats, en met behoorlike sorg terwyl ek nog jonk genoeg is om seker te maak van dit alles. Ek wil graag wegspeen en haar haar eie lewe gee. Daar is natuurlik baie meer aan hierdie proses en baie dinge om voor te beplan en te oorweeg . Hierdie blog is om julle almal te help om te ontwaak oor watter planne julle vir julle kind in plek moet stel. Veral om geld te spaar sodat jy weet jou kind/kinders word goed versorg. Om hierdie dinge te begin terwyl jou kind/kinders op 'n jong ouderdom is, kan, en sal, oor die jare 'n groot verskil maak. As jy 'n streng spaarplan vir hierdie spesifieke behoeftes volg, kan ek belowe die geld sal baie vinnig optel. Om op jou kind se jong ouderdom te begin, sal 'n groot verskil in hul lewe maak, asook 'n gewig van jou afneem. Daardie gewig kan soms baie swaar wees. Dit is ons plig as ouers en versorgers van ander mense wat nie vir hulself kan sorg nie om seker te maak dat hulle versorg word. Vir my en my dogter stel ek God eerste, want ek weet Hy sal vir alles vir ons sorg. Hy het altyd en Hy sal altyd. Ek vertrou op God se tydsberekening en is baie opgewonde om te sien wat die toekoms vir ons inhou. Ek hoop dit help jou sodat jy 'n toekoms kan beplan wat vrede in jou harte bied. Die post Oor die jare: Behuising vir jou kind met spesiale behoeftes het eerste op Vuurvliegie-blog verskyn. ************* https://www.fireflyfriends.com/uk/blog/special-needs/,https://www.fireflyfriends.com/uk/blog/special-needs/advice -ondersteuning/,https://www.fireflyfriends.com/uk/blog/special-needs/disabilities/